Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Övrigt

Äger du ditt liv?

Inlägg 1 av 4

2004-01-02, kl 13:54

ClaesStaffansson

ClaesStaffansson

Inlägg: 14

Äger du ditt liv?

Ta bort all tid du sover, äter, arbetar och gör dina måsten varje dag så är det kanske inte många timmar kvar att göra det du verkligen vill och har du då pengar att göra det. Vi har ett sätt där människao kan lära sig att "äga sina liv" genom att bygga upp ett hembaserad verksamhet. Det innebär inte särskilt mycket säljande och det tar inte mycket tid och det är enkelt.Är du intresserad kontakta Claes Staffansson [email protected]

Claes Staffansson
[email protected]
http://WebBizSystem.com

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 4

2004-01-03, kl 23:53

username

Me
Karama

Inlägg: 4

Citat:

Ursprungligen postat av:

Ta bort all tid du sover, äter, arbetar och gör dina måsten varje dag så är det kanske inte många timmar kvar att göra det du verkligen vill och har du då pengar att göra det. Vi har ett sätt där människao kan lära sig att "äga sina liv" genom att bygga upp ett hembaserad verksamhet. Det innebär inte särskilt mycket säljande och det tar inte mycket tid och det är enkelt.<br/>Är du intresserad kontakta Claes Staffansson 0278-14456<br/>[email protected]<br />

Tycker DU och sådana som DIG ska sluta med allt sk*tsnack! Om du nu tror på DIN metod, varför lever du inte gott då? Varför anonnserar du här? Kom inte hit och försök sälja ett sk*tprogramm till oskyldiga människor! Denna herren kommer vilja få er att köpa ett hembaserat paket som "kan göra er ekonomiskt oberoende". Fullständigt oseriöst, ställ er frågan: -"Varför vill han sälja till oss denna fantastiska metod?" Jo, för att han tjänar pengar varje gång han säljer detta sk*t till er! Sedan ska ni försöka er på att sälja samma sak...bla bla bla..en ond cirkel.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 4

2004-01-05, kl 22:47

username

Medlem
#7746

Inlägg: 10

@Karma

Jag tycker att Du skall sluta gnälla som en sur gammal kärring. Folk får väl göra pengar på vad dom vill utan att rådfråga dig. Gnällspikar finns det för många av, du inberäknad.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 4 av 4

2004-01-08, kl 23:11

username

Zacharias
Tegefeldt

Inlägg: 3

haha. det finns alltid puckon som hoppar på mlm, däribland jag, men man lär sig av misstagen. det finns ju folk som tror på gud, så då kan väl människor med liknande begåvning få tro på mlm.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat