Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Övrigt

Bud taxi färdtjänst

Inlägg 1 av 4

2005-10-11, kl 09:50

username

Borttagen
medlem

Inlägg: 3

Bud taxi färdtjänst

Hej, finns det någon som vet om man kan ha en bil som går endast som färdtjänstbil eller budbil en tid på dygnet och sedan använda samma bil för taxi körning andra tider.
//Perra

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 4

2005-10-19, kl 22:36

username

Jane
Nord

Inlägg: 6

Visst kan du det, men det är ju upp till enskilda taxibolaget om dom vill ha dig med på dom promisserna. Bor du i Sthlm så är ju dessutom inte alla taxibolag knutna till färdtjänsten, men vill du ha f-tjänst o sjukresekörningar så måste du vara knuten till ett av bolagen som har avtal med f-tjänsten. Vilket län vill du köra i?

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 4

2005-10-24, kl 01:13

username

Borttagen
medlem

Inlägg: 3

Stockholm, grejen är att jag vill köra bud, färdtjänst eller arbeta med bilen på annat sätt, och samtidigt låta den gå dygnet runt, färdtjänst dygnet runt är ett alternativ kanske.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 4 av 4

2005-12-08, kl 13:18

username

Maggan
Jonsson

Inlägg: 26

hej jag jobbar i kundtjänst på taxi,Det finns inget som heter att köra ftj dygnet runt, som förare kan du inte bestämma över hur många pass du får från ftj,viss det finns fasta ftj pass tecskolkörningar, men dessa är oftast att du hämtar 1-4 barn på morgonen till skolan och sedan tvärtom,vad ska du göra under tiden .mellan dessa körningar,du kan inte leva på bara dessa 2 körningarna per dag, alla ftj pass går ut i en databas och beroende på adres(var kunden ska hämtas) så går dem ut till bil som står först i kö,och du måste vara medlem i ett taxibolag för att få köra ftj,när du inte kör pass från ftj så kör du andra kunder som du tilldelas från taxi,så det funkar inte riktigt som du tänkt dig

Inläggets betyg
Svara Svara med citat