Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Återförsäljare av streetwear sökes

Inlägg 1 av 1

2005-08-05, kl 12:09

username

Mattias
Holmström

Inlägg: 3

Återförsäljare av streetwear sökes

Vi söker återförsäljare av streetwearkläder.

HeroesClothing© är ett streetwearmärke som startade 2003. Vi som arbetar med företaget har ett stort intresse för kläder och vill skapa en skön livsstil. Vi ger alltid järnet för att våra återförsäljare ska få den support och backup som krävs för att kunna erbjuda slutkunden hela konceptet med HeroesClothing©. Hur ser konceptet ut? Grundtanken är att ge killar och tjejer som har ett intresse för skate/surf/snow något mer än bara kläder. Vi vill att HeroesClothing© ska stå för en livsstil och ge en avslappnad attityd och en trygghet till den som bär våra plagg.

Kläderna har i år blivit producerade i HongKong, Kina. Modellen är uppsydd efter våra specifikationer och önskemål, med en passform som funkar på alla, 100 % bomull och kvalitetstryck. Vår kollektion för 2005 består av t-shirts för killar, men tjejt-shirts, underkläder och hoods kommer 2006.

I framtiden kommer vi att utveckla vår kollektion och växa som märke, fortsätta jobba med HeroesClothings grundtanke och koncept och ge allt för att ta vara på det livet erbjuder.

Läs mer på: www.heroesclothing.com
Vill du ha en katalog skickad till dig? Skicka din adress [email protected] .

Stay young in your heart!!

- Mattias Holmström, Team Heroes

Email: [email protected]
Tel: 08-720 44 90

Svara Svara med citat